Skip to content

En nu serieus (campagne PAB)

december 30, 2010

En omdat het niet altijd om te lachen moet zijn, stellen we even een serieuze campagne voor.  Voor de budgethoudersvereniging Bol-Budiv maakte we een reeks filmpjes om het PAB (Persoonlijk Assistentie Budget) in de aandacht te brengen. Na een inleidend filmpje om de problematiek te schetsen, maakten we een reeks van drie filmpjes waarbij we aantonen wat er  gebeurt als het budget op is.

De 4 filmpjes haalden samen ruim 5000 unieke bezoekers en werden o.a. via facebook ruim verspreid. Ook met bescheiden middelen en voor een ‘moeilijk’ onderwerp kan een ruim publiek bereikt worden.
OFF neemt geen vakantie, in januari komen er een reeks animatiefilmpjes voor de provincie Antwerpen (Kleur Bekennen),  en een remake van een promofilmpje stad Gent. ( opnieuw ingesproken door de burgemeester). Er komt o.a. ook een campagne voor Zwalm, het dorp van de ronde van Vlaanderen.
Verder worden de nodige voorbereidingen getroffen voor de opstart van Studio Ekkergem en studio New York, en de link tussen de beide. Eind januari zal het project voorgesteld worden tijdens een receptie  aangeboden door de Koning Boudewijn Stichting.

Advertenties

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: