Skip to content

over het moederbedrijf

Moederbedrijf vroemvroem specialiseert zich van oudsher in ‘tentoonstellingen op maat’ volgens de principes van het esthetisch functioneel absurdisme.
Vroemvroem beschikt over een uitgebreide stock van rekwisieten als vertrekmateriaal, over om het even welk onderwerp kan een tentoonstelling op maat besteld worden. Vaak gebeurt dit als ‘sideshow’ bij een bestaand evenement. (theater, evenement, beurs, themaweek etc)
Deze op maat tentoonstellingen worden gepresenteerd in mobiele museumsokkels en/of installaties, posters of filmpjes.

Uit Life as it is … the pinguin (Kortrijk, theater Antigone)
Een evocatie van het dagelijkse leven van de pinguins, zoals hier pinguins die protesteren tegen de discriminatie t.o.v. de zeehondjes.
betoginggroot

 

De look-a-bit like rabbit pinguins hebben een uitstekend middel gevonden om hun natuurlijke vijanden te verschalken. Minder fortuinlijk zijn de diaree pinguins. Diaree valt enorm op en is zowat het ergste wat een sociaal dier als de pinguin kan overkomen. De publiciteits puinguisn weten dan weer maximaal rendement te halen uit de populariteit van de soort.

look-a-bit-like-rabbit-pinguindiaree1

 Een selectie van deze tentoonstelling zal binnenkort tezien zijn in Buenos Aires, alwaar vroemvroem mede geselecteerd is voor de groepstentoonstelling van de onvolprezen Fundacion Patagonista.

Uit life as is… science (Amsterdam, Nemo )
Op deze wetenschapsbeurs presenteerde vroemvroem enkele esthetisch functionele uitvindingen. Het was de tijd van de golfoorlog. Veelbesproken was de ‘Dutch Force Enhancer’, een vreedzame wijze om de oorlog te winnen. Door een aantal ‘Dutch Force Enhancer’ de woestijn in te sturen, kon de illusie gecreeerd worden dat een enorm Nederlands leger eraankomt. 
tankgoed1

Speciaal voor de fietsgrage Nederlandse markt, produceerden we ook het revolutionaire opblaasbare fietspad, voorgoed gedaan met het vervelende probleem van de lekke banden.

beeld-fietspad3
Verder presenteerde we er GPS systeem voor trekvogels en een prototype van de latere Xmas ball color changer

Uit life as it is…freaks

Advertenties
%d bloggers liken dit: